Ikaalisten Golf

Ajankohtaista

Golfkausi 2017 on jo ovella

Kenttä sulaa ja kausi lähestyy, uusia tuulia IkG:ssä!

Ikaalisten Golf ry ja Ikaalisten Golf Oy ovat talven aikana sopineet uusista järjestelyistä ja vastuista. Ikaalisten Golf ry:n vastuulle siirtyy mm. kilpailutoiminta, koulutus ja ravintolapalvelut ja Oy keskittyy jatkossa lähinnä kentänhoitoon. Toiminta siis jatkuu normaalisti ja seuran ja kenttäyhtiön tavoitteena on edelleen toiminnan ja palveluiden kehittäminen hyvässä yhteistyössä.

Klubirakennuksessa tehdään pientä remonttia, valikoimaa kehitetään ja myös pros shop palvelut uudistetaan vastaamaan toiveita. Kilpailukalenteri alkaa olla valmis ja julkaisemme sen lähipäivinä.

Tervetuloa kehittyvään golfyhteisöömme myös alkavalla kaudella!


Ikaalisten Golf ry

Hallitus


Ps. Tarkistathan, että olet hoitanut seuran jäsenmaksun ja muut velvoitteet kuntoon, niin pääset heti kentän auetessa tositoimiin. Jos omistat älypuhelimen, käy lataamassa uusi ebirdie sähköinen jäsenkortti puhelimeesi sovelluskaupastasi. Jos käytössäsi on tavallinen näppäinpuhelin, otathan yhteyttä siheeriimme Marko Hulkkoseen. Ikaalisten Golf | Yliskyläntie 1411, 39580 RIITIALA | puh. 03 458 5210 | mail: ikaalisten.golf@ikg.fi | www.ikg.fi  Facebook   Ikaalisten Golf