Ikaalisten Golf

Alkeiskurssit 


Ikaalisten Golfin alkeiskurssilla opit golfin perusteet seurakouluttajamme opastamana. Kurssilla käydään läpi peruslyönnit, tutustutaan sääntöihin ja etikettiin. Alkeiskurssin käytyäsi saat golfin "ajokortin", Green Cardin. Green Card on osoitus siitä, että osaat pelata turvallisesti ja osaat tärkeimmät pelin säännöt.

Kesän ensimmäinen Green Card -kurssi järjestetään pe 25.- la 26. toukokuuta Ikaalisten Golfilla Riitialassa. Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy klo 20. Lauantaina aikataulu on klo 10-14. Kurssi on alkeiskurssi, jolla sinun ei tarvitse tietää golfista etukäteen mitään eikä sinulla tarvitse olla omia mailoja tai muita varusteita. Normaali sään mukainen liikuntavarustus ja lenkkarit riittävät.

Kurssin hinta 390 euroa (juniorit alle 15v. 250 euroa) sisältää opetuksen, Green Card suorituksen, seuran jäsenmaksun ja rajoittamattoman pelioikeuden koko kaudeksi 2018 Ikaalisten Golfin kentälle!

Tartu huippuedulliseen tarjoukseemme! Ilmoittaudu rohkeasti mukaan alla olevalla lomakkeella ja aloita harrastus, josta saat hyvää mieltä, uusia ystäviä, liikuntaa, onnistumisen iloa, haasteita. Jos et kuitenkaan innostu, kerro se ensimmäisen kurssi-illan jälkeen, ja emme veloita sinulta mitään. Ja jos pääset mukaan vain toisena päivänä, järjestämme sinulle uuden päivän, jolloin voit suorittaa kurssin loppuun. 


Osallistun kurssille
Etunimi
Sukunimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Syntymäaika muodossa 00.00.0000

 Ikaalisten Golf | Yliskyläntie 1411, 39580 RIITIALA | puh. 03 458 5210 | mail: ikaalisten.golf@ikg.fi | www.ikg.fi  Facebook   Ikaalisten Golf