Ikaalisten Golf

Ilmoittautuminen Ikaalisten Golfin avoimiin

 kilpailuihin caddiemasterille p. 03 458 5210

NexGolf ilmoittautuminen IkG:n jäsenille


Lauantain Open-kilpailuihin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä torstaina klo 17:00, sunnuntain kilpailuihin  viimeistään edellisenä perjantaina klo 17:00.


Klubikilpailut

Suositut, kaikille jäsenille ja myös vieraspelaajille tarkoitetut  klubikisat keskiviikkoisin . Myös Klubiksat löytyvät  kilpailukalenterista

Nyt myös klubikisoihin voi ilmoittautua NexGolfin kautta, tämä nopeuttaa ja helpottaa Caddiemasterin ja kilpailunjohtajien työtä. Klubikisamaksu on 5 € pelioikeuden maksaneille (alle 18 vuotiaille 2 €), Vieraspelaajille ja vain jäsenmaksun maksaneille seuran jäsenille maksu on 5 €+ 9 reiän greenfee 27 € tai 2 €+10 € alle 18 vuotiaille. 

Klubikisoissa pelataan yleensä yhdeksän väylää, joissakin tapauksissa saatetaan pelata 14 väylää tai muuta väyläkokoonpanoa. Kilpailuissa pelataan eri kilpailumuotoja.

Palkinnot luovutetaan vain palkintojenjakotilaisuudessa oleville. Kauden aktiivisin klubigolfaaja palkitaan kauden päättyessä.


Klubikisaan saavat siis osallistua kaikki, oli tasoitus mikä tahansa, joten TERVETULOA mukaan!


Senioreiden viikkokilpailut

Senioreiden torstaikisat ja muukin ajankohtainen tieto löytyy Seniorit sivulta

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Slopelaskuri

                                                     Pistebogeylaskuri
 Ikaalisten Golf | Yliskyläntie 1411, 39580 RIITIALA | puh. 03 458 5210 | mail: ikaalisten.golf@ikg.fi | www.ikg.fi  Facebook   Ikaalisten Golf