Ikaalisten Golf

Ajanvaraus

Caddiemasterimme  tavoittaa puhelinumerosta . Suositeltavaa on hoitaa ajanvaraus netin kautta, josta ohjeet löytyvät alta.  Mikäli salasanasi on unohtunut, ota yhteyttä caddiemasteriin 045 870 6995.
Jos olet vieraspelaaja, otathan yhteyttä caddiemasteriin.             

Seuran jäsen, klikkaa nettiajanvaraukseen tästä

     
AJANVARAUSOHJE JA OMIEN TIETOJEN YLLÄPITO NETIN KAUTTA

Lue tarkaan käyttäjätunnus- ja salasanaohje. (Salasanan muodostusohje on voimassa ensimmäistä kertaa kirjautuville.)

Jäsenistömme käytössä on  sähköinen ajanvarausmenetelmä.  Järjestelmä mahdollistaa  peliajan varaamisen internetin kautta ja mahdollistaa ajnavarauksen myös pelikaverille. Samoin voit tarkistaa ja ylläpitää omia yhteystietoa saman yhteyden kautta. Lue seuraava ohje tarkkaan.

 

Ajanvaraus

 

Internetin kautta on reaaliaikainen, eli ensimmäisenä ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Varauskalenteri on koko ajan saatavissa, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä. Jäsenten tehdessä itse varaukset caddiemasterin varausten tekoon käyttämä aika vähenee, ja resursseja jää enemmän muihin tehtäviin.

 

Jäsenet voivat varata aikoja kirjautumalla sisään järjestelmään. Myös muut voivat katsella ajanvaraustilannetta, mutta he eivät voi varata aikoja tai nähdä pelaajien nimiä. Aikoja, jotka ovat varattavissa internetin kautta, voidaan säädellä siten, että osa ajoista on varattavissa vain caddiemastereiden kautta.

 

Kentälle määritellään varausrajoitukset, eli yksi pelaaja ei voi varata määrättömästi aikoja. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee. Ennen kierrosta varaukset on vahvistettava. Vahvistuksen voi tehdä itse omilla tunnuksillaan esim. jo kotona säädetyn varausmarginaalin sisällä, caddiemasterin kautta kentällä tai erillisestä vahvistusnäkymästä, johon toimistolla on varattu erikseen kone.

 

Omien tietojen katselu ja ylläpito onnistuu myös saman tunnuksen avulla.  Tasoitustietoja ei toistaiseksi voi itse ylläpitää, vaan ylläpito tapahtuu aina caddimasterin kautta.

 

Ohjeet :

Ajanvarauksen ja omien tietojen  osoite on http://ikg.nexgolf.fi

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi loppuun.


Salasanassa isot kirjaimet ovat mukana seuraavasti:

Esim: Matti Meikäläinen, synt. 22.4.1988
Matti Meikäläinen,   ---> salasana on: MaMe22

Esim: Kalle Golfari synt. 6.8.1977
Kalle Golfari,   ---> salasana on : KaGo06

 

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin  tai sihteeriimme.
 

 Ikaalisten Golf | Yliskyläntie 1411, 39580 RIITIALA | p. 045 870 6995 | email: ikaalisten.golf@ikg.fi | www.ikg.fi  Facebook   Ikaalisten Golf